За типом

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: . | G | K | S | В | Д | К | М | Р | Т
Число елементів: 15.

.

., . (2022) HUMANIZATION CONCEPT OF PUBLIC ADMINISTRATION: THEORETICAL AND METHODOLOGICAL FUNDAMENTALS. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Baltija Publishing, Riga.

G

Gdansk University of Physical Education and Sport, . та National University of Water and Environmental Engineering, . (2022) PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS AS A FACTOR OF PHYSICAL AND SPIRITUAL IMPROVEMENT OF THE NATION. НЕ ВИЗНАЧЕНО. “Baltija Publishing”, Riga.

Grygus, I. M. та Kashuba, Vitalii Oleksandrovych та Mahlovanyi, Anatolii Vasylovych та Skalski, Dariusz Wladyslaw та Григус, І. М. (2022) PHYSICAL EDUCATION AND SPORTS AS A FACTOR OF PHYSICAL AND SPIRITUAL IMPROVEMENT OF THE NATION. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Baltija Publishing, Riga, Latvia.

K

Kindzer, Bogdan та Skalski, Dariusz W. та Zabolotna, Oksana та Sushchenko, Andrzej та Grygus, Igor та Кіндзер, Б. та Скальскі, Даріуш та Зaболотна, О. та Сущенко, А. та Григус, І. М. (2022) Здоров'я, фізична терапія, фізична культура та педагогіка. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Поморська Школа Вища у Старогарді Гданьскому за участю: Львівського державного університету фізичної культури Івана Боберського у Львові, Старогард Гданьскі - Львів.

Korniyenko, V. та Lazăr, M. (2022) PROSPECTS FOR DEVELOPING RESOURCE-SAVING TECHNOLOGIES IN MINERAL MINING AND PROCESSING. НЕ ВИЗНАЧЕНО. UNIVERSITAS Publishing, Petroșani.

S

Skalski, Dariusz W. та Grygus, Igor (2022) Ochrona zdrowia. Wybrane aspekty edukacyjno-medyczne. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Pomorska Szkoła Wyższa, Gdański.

В

Власюк, А. П. та Жуковський, В. В. та Жуковська, Н. А. (2022) Математичне та комп’ютерне моделювання масопереносу при фільтрації сольових розчинів в середовищах пористої та нанопористої структури. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Д

Дворкін, Л. Й. (2022) Ефективні золовмісні цементи, бетони та розчини. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Дворкін, Л. Й. та Марчук, В. В. та Житковський, В. В. (2022) Сухі будівельні суміші на основі реакційно порошкових бетонів. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

К

Коротун, С. І. та Кушнірук, Ю. С. (2022) Природні та медико-географічні передумови використання рекреаційних ресурсів Рівненської області. НЕ ВИЗНАЧЕНО. О. Зень, Рівне.

М

Мельник, Л. В. та Ковшун, Н. Е. та Савіна, Н. Б. (2022) Фінансово-економічна політика в контексті інноваційного розвитку України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Видавничий дім "Кондор", Київ.

Мельничук, В. Г. (2022) Міденосні трапи Волині та суміжних територій Східної Європи. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Р

Ромашко, В. М. та Ромашко-Майструк, О. В. (2022) ТРІЩИНОСТІЙКІСТЬ ЗАЛІЗОБЕТОНУ З ПОЗИЦІЙ ЛОКАЛЬНОГО ПОРУШЕННЯ ЗЧЕПЛЕННЯ АРМАТУРИ З БЕТОНОМ. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Волинські обереги, Рівне.

Рябенко, О. А. (2022) Хвилястий стрибок. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Т

Ткачук, О. А. (2022) Гідравлічні розрахунки трубопровідних систем водопостачання та водовідведення. НЕ ВИЗНАЧЕНО. НУВГП, Рівне.

Цей список був створений у Tue Apr 23 09:58:38 2024 UTC.