Полтавченко, Т. В. та Салата, В. З. та Парфенюк, І. О. (2019) Технологія переробки риби та гідробіонтів. НУВГП, Рівне.
|
Text
Технологія переробки гідробіонтів zah.pdf Download(11MB) |
Анотація
Тематичний підбір інформації зумовлено концепцією підручника, вимогами вузівських програм, а також змістом навчально-методичних завдань. Підручник використовуються для отримання теоретичних знань, які необхідні для подальшого навчання та професійної діяльності. Підручник розрахований на здобувачів вищої освіти різних рівнів денної та заочної форм навчання.
| Тип елементу : | Книга |
|---|---|
| Ключові слова: | риба, гідробіонти |
| Бібліографічний опис: | Полтавченко Т. В. Технологія переробки риби та гідробіонтів : підручник / Т. В. Полтавченко, В. З. Салата, І. О. Парфенюк. – Рівне : НУВГП, 2019. – 210 с. |
| Тематики: | Навчальні видання > Підручник |
| Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
| Дата внесення: | 25 Квіт 2022 10:43 |
| Останні зміни: | 25 Квіт 2022 10:43 |
| URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23347 |
![]() |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року


Статистика завантажень
Статистика завантажень