Полтавченко, Т. В. та Салата, В. З. та Парфенюк, І. О. (2019) Технологія переробки риби та гідробіонтів. НУВГП, Рівне.
Text
Технологія переробки гідробіонтів zah.pdf Download(11MB) |
Анотація
Тематичний підбір інформації зумовлено концепцією підручника, вимогами вузівських програм, а також змістом навчально-методичних завдань. Підручник використовуються для отримання теоретичних знань, які необхідні для подальшого навчання та професійної діяльності. Підручник розрахований на здобувачів вищої освіти різних рівнів денної та заочної форм навчання.
Тип елементу : | Книга |
---|---|
Ключові слова: | риба, гідробіонти |
Бібліографічний опис: | Полтавченко Т. В. Технологія переробки риби та гідробіонтів : підручник / Т. В. Полтавченко, В. З. Салата, І. О. Парфенюк. – Рівне : НУВГП, 2019. – 210 с. |
Тематики: | Навчальні видання > Підручник |
Користувач, що депонує: | В. Є. Перелигіна |
Дата внесення: | 25 Квіт 2022 10:43 |
Останні зміни: | 25 Квіт 2022 10:43 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/23347 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року