Моделі економічної динаміки для фахівців з інформаційних технологій

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

Гладка, О. М. та Карпович, І. М. та Сінчук, А. М. (2019) Моделі економічної динаміки для фахівців з інформаційних технологій. РДГУ, Рівне.

[img]
Перегляд
Text
Моделі економічної динаміки_поcібник.pdf

Download(6MB) | Перегляд

Анотація

Посібник містить лекційний матеріал, атакож завдання таметодичні вказівки для виконання лабораторних і самостійних робіт з дисципліни “Моделі економічної динаміки”, що читається майбутнім фахівцям з інформаційних технологій. Мета курсу полягає у формуванні системи знань з методології, методики таінструментаріюпобудови математичних моделей динаміки розвитку економічних процесів, їх аналізу та використання; ознайомлення студентів з найбільштиповими моделями та забезпеченняоволодіннянавичкамипрактичної роботиз ними. Навчальний посібник буде корисним здобувачам вищої освіти, аспірантам та викладачам, а також фахівцям, котрі у своїх дослідженнях застосовують методимоделюванняекономічної динаміки

Тип елементу : Книга
Ключові слова: інформаційні технології, економічна динаміка
УДК: 004 (075.8)
ББК: 32.97я7
Авторський знак: Г 52
Бібліографічний опис: Гладка О. М. Моделі економічної динаміки для фахівців з інформаційних технологій : навч. посіб. / О. М. Гладка, І. М. Карпович, А. М. Сінчук. – Рівне : РДГУ, 2019. – 158 с.
Тематики: Навчальні видання > Навчальний посібник
Користувач, що депонує: В. Є. Перелигіна
Дата внесення: 05 Лют 2019 12:15
Останні зміни: 05 Лют 2019 12:15
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/13301
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року