Робоча програма "Господарське та трудове право" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the Discipline "ЕCONOMIC AND LABOR LAW" specialt 241 «Hotel and restaurant business»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-01-44 Пасічнюк, В. Б. (2020) Робоча програма "Господарське та трудове право" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the Discipline "ЕCONOMIC AND LABOR LAW" specialt 241 «Hotel and restaurant business». [Робочі програми]

[img] Text
07-01-44..pdf

Download(1MB)

Анотація

Навчальна дисципліна «Господарське та трудове право» є необхідною у підготовці фахівців ступеня вищої освіти бакалавр за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа». У робочій програмі розглядається система трудового законодавства; трудові договори, їх види, підписання та розірвання; колективні договори; зайнятість населення; умови праці; охорона, безпека, гігієна праці; оплата праці; професійні спілки; комісії по трудових спорах, трудовий арбітраж, суб’єкти господарювання; господарська діяльність; договірне право; загальна характеристика форм прояву недобросовісної конкуренції; відповідальність за порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Навчальна дисципліна «Господарське та трудове право» є невід’ємною складовою навчального плану підготовки студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», що здійснюється у вищих навчальних закладах освіти. The discipline "Economic and labor legislation" is necessary in the training of higher education bachelor's degree in "Hotel and restaurant business". The work program considers the system of labor legislation; employment contracts, their types, signing and termination; collective agreements; employment; working conditions; labor protection, safety, hygiene; pay; trade unions; labor dispute commissions, labor arbitration, business entities; economic activity; contract law; general characteristics of forms of unfair competition; liability for violation of legislation on protection of economic competition. The discipline "Economic and labor legislation" is an integral part of the curriculum for students majoring in "Hotel and restaurant business", which is carried out in higher education.

Тип елементу : Робочі програми
Ключові слова: 07-01-44, трудове законодавство, господарський договір, трудовий договір, охорона праці, безпека, гігієна праці, трудові права, зайнятість населення, господарська діяльність, професійні спілки, трудовий арбітраж, Комісії по трудових спорах, матеріальна відповідальність, дисциплінарна відповідальність, labor legislation, economic contract, labor contract, labor protection, safety, occupational health, labor rights, employment, economic activity, trade unions, labor arbitration, Labor Dispute Commissions, material responsibility, disciplinary responsibility.
Шифр: 07-01-44
Тематики: Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування
Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа
Підрозділи: Навчально-науковий інститут права > Спеціальних юридичних дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 09 Жов 2020 09:18
Останні зміни: 09 Жов 2020 13:37
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/18841
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року