06-09-29S Тимощук, І. О. (2021) Силабус навчальної дисципліни Друга іноземна мова (французька) для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) «Туризм»; «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 Туризм; 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]
Text
06-09-29S.pdf Download(952kB) |
Анотація
Знання кількох іноземних мов для сучасного спеціаліста сфери обслуговування стало вже давно престижним і необхідним. Навчальна дисципліна «Друга іноземна мова (французька)» (Рівень А1) передбачає забезпечення практичного володіння мовою як засобом усного та письмового спілкування в повсякденному житті та в професійній сфері. Знання другої іноземної мови дозволить майбутньому фахівцю розширити значно можливості своєї мобільності в академічній та професійній сферах. Дана дисципліна передбачена для тих, хто попередньо засвоїв обов’язковий курс іноземної (англійської, німецької, іспанської чи польської) мови. На завершальному етапі студент повинен володіти мовою на рівні А1 відповідно до дескрипторів Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти. Мовний курс тісно пов’язаний з навчальними предметами фахової підготовки студентів. Метою навчання другої іноземної мови (французької) є формування у здобувачів вищої освіти лінгвістичної, комунікативної, соціокультурної та професійної компетентностей в рамках комунікативного та компетентнісно-орієнтованого підходів до навчання. Воно спрямоване на формування вмінь усного та писемного мовлення, інтерактивних навичок, удосконалення різних видів мовленнєвої діяльності студента. Ціллю курсу є: 1) набути навички практичного володіння іноземною мовою в обсязі визначеної тематики, зумовленої потребами оволодіння новою інформацією через іноземні джерела; 2) вдосконалити навички сприйняття на слух та усного (монологічного та діалогічного) мовлення в межах побутової, академічної, суспільно-політичної, загальноекономічної та фахової тематики, що передбачена програмою; 3) розвивати навички читання, письма та перекладу текстів загального та фахового характеру; 4) сприяння розвитку пізнавальних інтересів здобувачів вищої освіти, розширенню їх професійних можливостей у сфері майбутньої діяльності.
Title in English
SYLLABUS Second Foreign Language (French) ЦЗП 1.5 Code in Degree Programme Level of education: Bachelor’s (first) 24 Field of knowledge: Sphere of service 242 241 Field of study: Tourism Hotel and Restaurant Affairs Degree Programme: «Tourism» «Hotel and Restaurant Affairs»
Тип елементу : | Силабус |
---|---|
Ключові слова: | 06-09-29S, друга іноземна мова (французька) |
Шифр: | 06-09-29S |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 242 Туризм |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов |
Користувач, що депонує: | libr_1 Г. Д. Рожанчук |
Дата внесення: | 10 Вер 2021 09:21 |
Останні зміни: | 10 Вер 2021 09:21 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/21186 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року