Силабус навчальної дисципліни «Археологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

07-03-20S Шевчук, Т. Є. та Войтюк, О. П. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Археологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 014.03 «Cередня освіта (Історія)» освітньо-професійної програми «Cередня освіта (Історія)». [Силабус]

[img] Text
07-03-20S.pdf

Download(691kB)

Анотація

Викладання курсу археології є актуальним і має на меті: - навчити студентів використовувати пам’ятки матеріальної культури як об’єкт для вивчення господарства, побуту, культури, історії племен і народів, що жили в глибокому минулому, - навчити майбутніх спеціалістів використовувати глибокий аналіз конкретних археологічних матеріалів для історичних узагальнень, висновків; - навчити студентів досліджуючи такі пам’ятки за допомогою археологічних методів та методів суміжних дисциплін, простежувати основні періоди історичного й культурного розвитку населення, етнічні й соціально-економічні процеси на території нашої країни; - формування загальних, спеціальних, професійних компетентностей, достатніх для ефективного розв’язування стандартних і нестандартних комплексних задач у професійній педагогічній діяльності в навчальних закладах середньої освіти, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, - формування професійних компетентностей майбутніх учителів історії з фаховими інтересами до впровадження інноваційних технологій з метою безперервного подальшого навчання та підвищення професійного рівня, що забезпечить високий рівень їх конкурентоспроможності та затребуваності на ринку праці; - виховання високоморальних, патріотичних, освічених особистостей, спроможних вносити істотний вклад у майбутнє як регіону, так й України.

Title in English

SYLLABUS educational component Аrcheology ОК 17 Code in Educational Program Educational level: Вachelor’s (first) 01 Field of knowledge: Education / Pedagogy 014 Field of study: Secondary education 014.03 Educational Program: Secondary education (History)

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 07-03-20S, археологія
Шифр: 07-03-20S
Тематики: Шифр галузі знань > 1 Освіта/Педагогіка > 14.03 Середня освіта (Історія)
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Суспільних дисциплін
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Рожанчук
Дата внесення: 28 Груд 2021 12:07
Останні зміни: 28 Груд 2021 12:07
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/22348
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року