Силабус навчальної дисципліни «Електронний бізнес» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Бізнес-аналітика» спеціальності 051 «Економіка»

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року

06-05-234S Кроль, В. В. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Електронний бізнес» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Бізнес-аналітика» спеціальності 051 «Економіка». [Силабус]

[img] Text
06-05-234S.pdf

Download(203kB)

Анотація

В умовах стрімкого розвитку інформаційних технологій і глобалізації ринків, електронний бізнес набуває особливої ваги. Зростання популярності інтернет-комерції, цифрових платіжних систем і маркетингових стратегій онлайн створює нові можливості та виклики для підприємців. Володіння знаннями в сфері електронного бізнесу дозволяє майбутнім економістам ефективно адаптуватися до сучасних бізнес-реалій, впроваджувати інноваційні рішення та забезпечувати конкурентоспроможність своїх підприємств. Метою курсу «Електронний бізнес» є надання здобувачам знань і навичок у сфері електронного бізнесу, зокрема електронної комерції, платіжних систем, безпеки інформації та цифрового маркетингу. Здобувачі опанують теоретичні та практичні навички використання сучасних інформаційних і комунікаційних технологій для розробки, впровадження та управління електронним бізнесом. Основні завдання дисципліни: 1. Ознайомити студентів з основними поняттями і принципами електронного бізнесу та електронної комерції. 2. Вивчити основні способи ведення електронної комерції та розробки ефективних стратегій. 3. Ознайомити з сучасними платіжними та фінансовими системами в Інтернеті. 4. Надати знання про безпеку і захист інформації в електронному бізнесі. 5. Навчити методам оцінки ефективності та управління фінансовими ризиками в електронному бізнесі. 6. Вивчити принципи цифрового маркетингу і пошукової оптимізації. Успішне засвоєння матеріалів курсу дозволяє здобувачам отримати комплексні знання та практичні навички, необхідні для успішного функціонування бізнесу в сфері електронної комерції, що дозволить їм бути конкурентоспроможними на сучасному ринку праці.

Title in English

SYLLABUS Code in Degree Programme Level of Education Field of Knowledge 05 Field of Study 051 Degree Programme

Тип елементу : Силабус
Ключові слова: 06-05-234S, електронний бізнес
Шифр: 06-05-234S
Тематики: Шифр галузі знань > 5 Соціальні та поведінкові науки > 51 Економіка
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Трудових ресурсів і підприємництва
Користувач, що депонує: libr_1 Г. Д. Колюхова
Дата внесення: 27 Черв 2024 06:47
Останні зміни: 27 Черв 2024 06:47
URI: http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/30221
Перегляд елементу Перегляд елементу

Завантажень

Завантажень за місяць протягом останнього року