06-09-112М Осіпчук, Н. В. та Озарчук, І. В. (2025) Методичні вказівки та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Text
06-09-112М.pdf Download(728kB) |
Анотація
Методичні рекомендації та навчальні завдання для розвитку мовленнєвих компетентностей до практичних занять з дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» розроблені для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Їх мета – навчити студентів ефективно використовувати англійську мову у професійній діяльності, пов’язаній із готельно-ресторанною сферою, а також розвинути навички комунікації в умовах сучасного ділового середовища. Навчальні завдання орієнтовані на формування практичних мовленнєвих навичок, необхідних для вирішення професійних ситуацій, таких як обслуговування гостей, проведення переговорів, складання ділових документів та участь у міжнародних заходах. Структура рекомендацій побудована за тематичним принципом і охоплює основні види мовленнєвої діяльності: читання, говоріння (монологічне та діалогічне), аудіювання та письмо. Особливу увагу приділено засвоєнню спеціалізованої лексики та термінології готельно-ресторанної сфери, що сприяє розвитку професійної компетентності студентів, їх впевненості у спілкуванні з міжнародними клієнтами та партнерами, а також підвищенню креативності в розв’язанні професійних задач. Методичні матеріали підходять як для роботи на заняттях, так і для самостійного опрацювання, дозволяючи студентам вдосконалювати знання англійської мови у своєму фаху. Методичні рекомендації та навчальні завдання стануть в нагоді студентам вищих навчальних закладів, слухачів спеціалізованих курсів, а також усіх, хто прагне покращити рівень володіння діловою англійською мовою у сфері готельноресторанної справи.
Тип елементу : | Методичне забезпечення |
---|---|
Ключові слова: | 06-09-112М, ділова іноземна мова (англійська) |
Шифр: | 06-09-112М |
За видами робіт: | Практичні (семінарські) заняття, Самостійна робота |
Тематики: | Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки та менеджменту > Іноземних мов |
Користувач, що депонує: | В.М. Бежук |
Дата внесення: | 03 Лют 2025 13:54 |
Останні зміни: | 03 Лют 2025 13:54 |
URI: | http://ep3.nuwm.edu.ua/id/eprint/32812 |
Перегляд елементу |
Завантажень
Завантажень за місяць протягом останнього року