Вгору на рівень |
Громаченко, К. Ю. та Яковишина, М. С. та Gromachenko, K. Yu. та Yakovyshyna, M. S. (2021) ЕКОЛОГІЧНІ ПРАКТИКИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. РІВНЕ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(95)). с. 34-46.
Яковишина, М. С. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Коротун, О. П. та Yakovyshyna, M. S. та Konarivska, O. B. та Gromachenko, K. Yu. та Korotun, O. Р. (2021) ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ І ФУНКЦІОНУВАННЯ ГАЛУЗЕВОГО МУЗЕЮ ЯК ФОРМИ ПРОМОЦІЇ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИХ ТУРИСТИЧНИХ РЕСУРСІВ МІСТА РІВНЕ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(95)). с. 169-183.