Елементи, в яких тема: "Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Г | З | К | Л | М | П | С
Число елементів: 25.

Г

05-08-053S Гарнага, О. М. (2022) Силабус освітньої компоненти "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-046S Громаченко, К. Ю. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Ресторанна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-047S Громаченко, К. Ю. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Готельна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

06-10-120S Гуменюк, С. М. та Сахнюк, В. В. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Українська державність і культура» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» ОПП, 241. Спеціальність «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

З

04-01-101S Зубик, Я. Я. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

К

05-08-072S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Менеджмент сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-078S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Страхування» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-079S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Страхування» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-083S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-087S Конарівська, О. Б. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-060S Коротун, С. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно- ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-051S Коротун, С. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-057S Коротун, С. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Регіональна економіка України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. (2022) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

05-08-061S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельноресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-115М Корчик, Н. М. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-050S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2022) Харчова хімія (укр.). Food chemistry (en.). [Опис дисципліни]

05-06-106М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2022) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанні справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанні справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-09-57M Купчик, Л. Є. (2022) Методичні рекомендації та навчальні завдання до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Друга іноземна мова /німецька/ за професійним спрямуванням» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-01-113S Кушнір, Н. Б. та Якимчук, Т. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Товарознавство" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

Л

05-02-92S Ліхо, О. А. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Екологія" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа", спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

М

05-02-93S Михальчук, М. А. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна та санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

П

Петрук, І. Р. та Petruk, I. R. (2022) Статистика (укр.). Statistics (en.). [Опис дисципліни]

С

05-08-064S Скорина, Т. М. та Коротун, С. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

Цей список був створений у Fri Apr 19 01:58:47 2024 UTC.