Елементи, в яких тема: "Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Г | К | М | О | П | С | Ш
Число елементів: 28.

Г

05-08-070S Гарнага, О. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни "Санаторно-курортна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

К

05-08-067S Калько, А. Д. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Туристичне країнознавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-107S Конарівська, О. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-080S Конарівська, О. Б. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-138М Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-114М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки для проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-096S Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус виробничої (технологічної) практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-097S Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-114S Коротун, С. І. (2023) Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-090S Коротун, С. І. (2023) Силабус навчальної дисципліни "Устаткування закладів готельноресторанного господарства" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-098S Коротун, С. І. та Гарнага, О. М. (2023) Силабус переддипломної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-099S Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. (2023) Силабус навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-130М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Організація виставкової діяльності» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-076S Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-084S Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Організація виставкової діяльності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-119S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-121S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-071S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-06-107М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2023) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-124М Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Беседюк, В. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

06-05-132М Костюкевич, А. М. та Подлевський, А. А. (2023) Методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 2 курсу за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» та освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

М

06-07-54S Мельничук, М. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Культурологія та релігієзнавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Силабус]

О

06-09-105S Осіпчук, Н. В. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова (англійська)» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

П

06-05-124S Подлевський, А. А. та Костюкевич, А. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Підприємницька діяльність» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) ступеня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

С

06-01-171S Солодкий, В. О. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Економіка підприємства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

Ш

03-10-125S Шаталов, О. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

03-04-026S Шевчук, О. В. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

06-10-151S Шийка, С. В (2023) Силабус навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачіввищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельноресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельноресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування». [Силабус]

Цей список був створений у Fri Apr 26 08:16:22 2024 UTC.