Вгору на рівень |
05-028-131S Клименко, Л. В. (2024) Силабус навчальної дисципліни "Регіональна політика сталого розвитку в Україні" для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм", за спеціальністю 242 "Туризм". [Силабус]
05-08-157М Клименко, Л. В. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Регіональна політика сталого розвитку в Україні» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
07-06-127S Клименко, О. М. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Лідерство та управління командою» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]
05-08-149М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-150М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-148М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-129S Конарівська, О. Б. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Управління якістю туристичних послуг» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]
05-08-156М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю туристичних послуг» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-147М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. та Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до проходження навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-120S Коротун, О. П. та Канарівська, О.Б. (2024) Силабус ОК «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
05-08-130S Коротун, О. П. та Конарівська, О. Б. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Управління проєктами в туризмі» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]
05-08-159М Коротун, О. П. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління проєктами в туризмі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-158М Коротун, О. П. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до практичних робіт із навчальної дисципліни «Управління проєктами в туризмі» за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-160М Коротун, О. П. та Конарівська, О. Б. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління проєктами в туризмі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-131М Коротун, О. П. та Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до практичних робіт з навчальної дисципліни «Ринок туристичних послуг» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-132М Коротун, О. П. та Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ринок туристичних послуг» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-113S Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни "Економічна та соціальна географія України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньою програмою "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". [Силабус]
05-08-118S Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]
05-08-143М Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-142М Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-116S Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Туризмологія» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]
05-08-134М Коротун, С. І. та Калько, А. Д. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Рекреалогія» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-133S Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Стандартизація та сертифікація туристичних послуг» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]
05-08-154М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Коротун, О. П. (2024) Методичні вказівки до випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-135S Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Коротун, О. П. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус переддипломної практики для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». [Силабус]
05-08-134S Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Коротун, О. П. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус асистентської практики для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». [Силабус]
05-08-153М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Коротун, О. П. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-145М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-146М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Уденко, С. В. та Моцеглов, Ю. О. (2024) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]
Коротун, С. І. та Кушнір, Н. Б. та Конарівська, О. Б. та Коротун, О. П. та Болотюк, Р. В. (2024) Освітньо-професійна програма "Туризм і рекреація" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм і рекреація" галузі знань 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з туризму і рекреації. [Освітні програми]
05-08-086S Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». [Силабус]
05-08-128S Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Організація дитячого та молодіжного туризму» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». [Силабус]
05-08-155М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Туризмологія» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-140М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-141М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки (теоретичні відомості до виконання практичних робіт) з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-144М Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-123S Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
05-08-152М Скорина, Т. М. та Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-136S Швець, М. Д. та Коротун, О. П. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Туристична логістика» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». [Силабус]