Елементи, в яких Відділ: "Навчально-науковий інститут агроекології та землеустрою > Туризму та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2024

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу | Немає групування
Перейти до: К | С
Число елементів: 16.

К

05-08-149М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-150М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Бізнес-планування в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-148М Конарівська, О. Б. (2024) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-147М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. та Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до проходження навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-120S Коротун, О. П. та Канарівська, О.Б. (2024) Силабус ОК «Маркетинг сфери туризму та гостинності» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-113S Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни "Економічна та соціальна географія України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньою програмою "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", за спеціальністю 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". [Силабус]

05-08-118S Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни "Проектування об`єктів в готельно-ресторанному господарстві" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-143М Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-142М Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-116S Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Туризмологія» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]

05-08-145М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-146М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-140М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-141М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки (теоретичні відомості до виконання практичних робіт) з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-144М Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

С

05-08-123S Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

Цей список був створений у Sat May 4 07:12:28 2024 UTC.