Елементи, в яких тема: "Шифр галузі знань > 24 Сфера обслуговування > 241 Готельно-ресторанна справа"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автори | Тип елементу
Перейти до: Б | Г | Д | К | М | П | Т | Ш
Число елементів: 33.

Б

06-09-44S Ботвінко-Ботюк, О. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни ділова Іноземна мова (англійська) для здобувачів першого рівня вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

Г

05-08- 018S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

05-08-020S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

Д

04-02-14S Дейнека, О. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Вища та прикладна математика" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа", 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

К

06-10-43S Клинова-Дацюк, Г. Д. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Історія та культура України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

06-10-71S Клинова-Дацюк, Г. Д. та Міщук, І. В. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Українська державність і культура» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» ОПП, 241. Спеціальність «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

06-13-29S Коротун, О. П. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Маркетинг сфери туризму та гостинності" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

05-08-031S Коротун, С. І. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-006S Коротун, С. І. (2021) Силабус навчальної дисципліни Регіональна економіка України для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2021) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

05-08-033S Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Вступ до фаху для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

05-06-30S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна права». [Силабус]

05-06-02S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-08-035S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-06-98М Корчик, Н. М. (2021) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2021) Кулінарне мистецтво (укр.) Сulinary art (en.). [Опис дисципліни]

06-09-33S Купчик, Л. Є. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова (німецька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

06-09-48S Купчик, Л. Є. (2021) Силабус навчальної дисципліни Друга іноземна мова (німецька) за професійним спрямуванням для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

Купчик, Л. Є. та Kupchyk, L. Y. (2021) Друга іноземна мова /німецька/ (за професійним спрямуванням) (укр.) German as a Second Foreign Language for Specific Purposes (en.). [Опис дисципліни]

05-08-028S Кушнірук, Ю. С. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Санаторно-курортна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-029S Кушнірук, Ю. С. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Туристичне країнознавство" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

М

06–07–04S Мельничук, М. С. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Культурологія та релігієзнавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Силабус]

05-02-14S Михальчук, М. А. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Екологічний контролінг, гігієна і санітарія в галузі» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа, 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

П

06-01-043S Петрук, І. Р. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Статистика» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

Петрук, І. Р. та Petruk, I. R. (2021) Статистика (укр.) Statistics (en.). [Опис дисципліни]

03-02-410М Проценко, С. Б. (2021) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Т

06-09-30S Тимощук, І. О. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Друга іноземна мова за професійним спрямуванням (французька)" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) «Туризм»; «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 "Туризм"; 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

06-09-29S Тимощук, І. О. (2021) Силабус навчальної дисципліни Друга іноземна мова (французька) для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за спеціалізацією (освітньо-професійною програмою) «Туризм»; «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 242 Туризм; 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

Ш

06-07-06S Шадюк, Т. А. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

06-07-05S Шадюк, Т. А. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Філософія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього ступеня, спеціальності 242 «Туризм» освітньо-професійної програми «Туризм». [Силабус]

Шадюк, Т. А. та Shadiuk, T. A. (2021) Філософія (укр.) Philosophy (en.). [Опис дисципліни]

03-04-005s Шевчук, О. В. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

06-10-69S Шийка, С. В (2021) Силабус навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування». [Силабус]

Цей список був створений у Fri Mar 29 05:43:46 2024 UTC.