Вгору на рівень |
05-08-144М Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-147М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. та Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до проходження навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-145М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-146М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-152М Скорина, Т. М. та Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-124М Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Беседюк, В. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-114М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки для проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-135М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. та Скорина, Т. М. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Туризмознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-136М Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-122М Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. та Скорина, Т. М. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Туризмознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-103 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до проходження навчальної практики «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-100 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-101 Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки для проходження виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-86 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Туроперейтинг» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної і заочної форм навчання [Електронне видання]. [Методичне забезпечення]
05-08-75 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2019) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Туроперейтинг» для здобувачів вищої освіти (першого) бакалаврського рівня денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 «Туризм». [Методичне забезпечення]
Скорина, Т. М. та Коротун, С. І. та Коротун, О. П. та Конарівська, О. Б. (2019) Міжнародна конкурентоспроможність готельних підприємств на ринку України. НЕ ВИЗНАЧЕНО. Видавець О. Зень, Рівне.
Скорина, Т. М. та Skoryna, T. M. (2016) ОЦІНКА МІЖНАРОДНОЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(73)). с. 143-150.
Скорина, Т. М. та Skoryna, T. M. (2016) СУТНІСТЬ ТА ЗМІСТ МІЖНАРОДНОЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(74)). с. 199-204.
Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Уденко, С. В. та Моцеглов, Ю. О. (2024) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]
Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. (2022) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знань 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]
Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2021) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]
Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]
Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2019) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]
05-08-65 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньою програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]
05-08-56 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2019) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "Вступ до фаху" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа". Work programme of the educational discipline "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and Restaurant Affairs". [Робочі програми]
05-08-123S Скорина, Т. М. та Конарівська, О. Б. та Коротун, С. І. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
05-08-086S Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». [Силабус]
05-08-128S Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2024) Силабус навчальної дисципліни «Організація дитячого та молодіжного туризму» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація». [Силабус]
05-08-104S Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Туризмознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньопрофесійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]
05-08-105S Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньопрофесійною програмою "Туризм і рекреація" спеціальності 242 "Туризм і рекреація". [Силабус]
05-08-111S Скорина, Т. М. (2023) Силабус «Безпека та якість туристичного обслуговування» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]
05-08-045S Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Курортна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей НУВГП. [Силабус]
05-08-064S Скорина, Т. М. та Коротун, С. І. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
05-08-048S Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]
05-08-063S Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]
05-08-066S Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Туризмознавство» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]
05-08-074S Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Заповідна справа» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]
05-08-033S Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни "Вступ до фаху для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]