Вгору на рівень |
03-10-51 Богданенко, О. В. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня усіх освітньо-професійних програм спеціальностей 242 «Туризм», 193 «Геодезія та землеустрій», 207 «Водні біоресурси та аквакультура», 201 «Агрономія» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
03-10-128 Богданенко, О. В. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». Program of the discipline "LIFE SAFETY AND CIVIL PROTECTION" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]
05-06-55 Буденкова, Н. М. (2020) Тестові завдання поточного та підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Фізична та органічна хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Будівництво та цивільна інженерія» спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія (Технології будівельних конструкцій. виробів та матеріалів)» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-64 Громаченко, К. Ю. (2020) Робоча програма виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "Туризм" спеціальності 242 "Туризм" Program of Prodactive (organizational) practice specialty 242 TOURISM. [Робочі програми]
05-08-93 Громаченко, К. Ю. та Кушнір, Н. Б. та Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Основи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]
05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа. Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]
05-08-68 Конарівська, О. Б. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Організація підприємницької діяльності в туризмі" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм" спеціальності "Туризм". Program of the discipline "Organization of entrepreneurial activity in tourism" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]
05-08-69 Конарівська, О. Б. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Страхування" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм" спеціальності "Туризм". Program of the discipline "Insurance" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]
05-08-70 Коротун, С. І. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Природні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм" спеціальності "Туризм". Program of the Discipline "Natural Resources of Ukraine" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]
Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]
05-08-100 Коротун, С. І. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-57 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Географія та економіка міжнародного туризму» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the Discipline "Geography and Economics of International Tourism" specialty 241 «Hotel and Restaurant Affairs». [Робочі програми]
05-08-104 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Екскурсійна діяльність» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
05-08-105 Коротун, С. І. та Яковишина, М. С. (2020) Методичні вказівки для проходження виробничої (технологічної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]
05-06-74 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
06-01-83 Кушнір, Н. Б. та Якимчук, Т. І. (2020) Робоча програма з навчальної дисципліни «Товарознавство» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання. [Робочі програми]
05-08-106 Кушнірук, Ю. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Рекреаційна географія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
Кушнірук, Ю. С. та Kushniruk, Y. S. (2020) Санаторно-курортна справа (укр.) Sanatorium and resort affairs (en.). [Опис дисципліни]
05-08-67 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма переддипломної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "Туризм" спеціальності 242 "Туризм". Program Undergraduate Practice specialty 242 "TOURISM". [Робочі програми]
05-08-66 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Туризм» спеціальності 242 "Туризм". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]
05-08-65 Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Скорина, Т. М. (2020) Робоча програма для проходження навчальної практики "Вступ до фаху" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньою програмою "Готельно-ресторана справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторана справа". Program of the educational practice "Introduction to the specialty" specialty 241 "Hotel and restaurant affairs". [Робочі програми]
07-01-06S Міщук, І. В. та Пасічнюк, В. Б. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Господарське і трудове право України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
07-01-06S Міщук, І. В. та Пасічнюк, В. Б. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Господарське і трудове право України» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]
07-01-44 Пасічнюк, В. Б. (2020) Робоча програма "Господарське та трудове право" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the Discipline "ЕCONOMIC AND LABOR LAW" specialt 241 «Hotel and restaurant business». [Робочі програми]
07-01-94М Пасічнюк, В. Б. (2020) Методичні вказівки до практичних завдань та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Господарське та трудове право» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]
Пасічнюк, В. Б. та Pasichnyuk, V. (2020) Господарське і трудове право (укр.) Labor and economic law (en.). [Опис дисципліни]
06-01-54 Петрук, І. Р. та Петрук, В. А. (2020) Робоча програма «Статистика» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». Program of the Discipline "Statistics" specialty 242 «Tourism». [Робочі програми]
03-02-40 Проценко, С. Б. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Інженерне обладнання будівель» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the discipline "ENGINEERING EQUIPMENT OF BUILDINGS" specialty 241 "Hotel and restaurant industry". [Робочі програми]
Проценко, С. Б. та Protsenko, S. B. (2020) Інженерне обладнання будівель (укр.) Engineering Equipment of Buildings (en.). [Опис дисципліни]
05-08-72 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 «Туризм». Program of the discipline "Tourist resources of Ukraine" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]
05-08-72 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичні ресурси України" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа», «Туризм» спеціальностей 241 "Готельно-ресторанна справа" та 242 «Туризм». Program of the discipline "Tourist resources of Ukraine" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs" specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]
05-08-71 Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Туристичне країнознавство" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельноресторанна справа". Program of the Discipline "Tourist country studies" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]
05-08-111 Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Туристичні ресурси України» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно- ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]
06-01-243 Солодкий, В. О. та Сіпайло, Л. Г. (2020) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання (у т.ч. інтегрованої форми навчання). [Методичне забезпечення]
03-04-65М Шевчук, О. В. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та для самостійного вивчення навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання. [Методичне забезпечення]
03-04-066 Шевчук, О. В. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни «Громадське будівництво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Program of the discipline "Civil Engineering" specialty 241 «Hotel and Restaurant Affairs». [Робочі програми]