Елементи, в яких автор: "Громаченко, К. Ю."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 51.

05-08-138М Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-139М Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм і рекреація» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Громаченко, К. Ю. та Яковишина, М. С. та Вітрук, Н. О. та Gromachenko, K. Y. та Yakovyshyna, M. S. та Vitruk, N. О. (2022) МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД РЕКРЕАЦІЙНОГО ВИКОРИСТАННЯ ПОРУШЕНИХ ЗЕМЕЛЬ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(98)). с. 55-69.

05-08-046S Громаченко, К. Ю. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Ресторанна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-047S Громаченко, К. Ю. (2022) Силабус навчальної дисципліни "Готельна справа" для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-042S Громаченко, К. Ю. та Гарнага, О. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Туризмологія» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Туризм" спеціальності 242 "Туризм". [Силабус]

Коротун, С. І. та Громаченко, К. Ю. та Конарівська, О. Б. (2022) Освітньо-професійна програма "Туризм" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм" галузі знань 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з туризму. [Освітні програми]

Коротун, С. І. та Громаченко, К. Ю. та Конарівська, О. Б. (2022) Освітньо-професійна програма "Туризм" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм" галузі знань 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: магістр з туризму. [Освітні програми]

05-08-048S Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Міжнародний туризм» для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм». [Силабус]

Громаченко, К. Ю. та Яковишина, М. С. та Gromachenko, K. Yu. та Yakovyshyna, M. S. (2021) ЕКОЛОГІЧНІ ПРАКТИКИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. РІВНЕ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(95)). с. 34-46.

Яковишина, М. С. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Коротун, О. П. та Yakovyshyna, M. S. та Konarivska, O. B. та Gromachenko, K. Yu. та Korotun, O. Р. (2021) ОСОБЛИВОСТІ СТВОРЕННЯ І ФУНКЦІОНУВАННЯ ГАЛУЗЕВОГО МУЗЕЮ ЯК ФОРМИ ПРОМОЦІЇ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИХ ТУРИСТИЧНИХ РЕСУРСІВ МІСТА РІВНЕ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(95)). с. 169-183.

Лагоднюк, О. А. та Лебедєва-Лясковець, А. А. та Тарас, Б. І. та Грицина, О. О. та Веремчук, А. І. та Голотюк, М. В. та Громаченко, К. Ю. та Стахів, О. А. та Пасічнюк, В. Б. та Ніколенко, О. І. (2021) Довідник для абітурієнтів 2021 (бакалавр). [Законодавчі та нормативно правові документи]

Лагоднюк, О. А. та Лебедєва-Лясковець, А. А. та Тарас, Б. І. та Грицина, О. О. та Веремчук, А. І. та Голотюк, М. В. та Громаченко, К. Ю. та Стахів, О. А. та Пасічнюк, В. Б. та Ніколенко, О. І. (2021) Довідник для абітурієнтів 2021 (магістр). [Законодавчі та нормативно правові документи]

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2021) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

05-08- 018S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

05-08-020S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Силабус]

05-08-116М Коротун, С. І. та Громаченко, К. Ю. та Яковишина, М. С. (2021) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Коротун, С. І. та Громаченко, К. Ю. та Кушнірук, Ю. С. (2021) Освітньо-професійна програма "Туризм" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з туризму. [Освітні програми]

Коротун, С. І. та Громаченко, К. Ю. та Кушнірук, Ю. С. (2021) Освітньо-професійна програма "Туризм" другого рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: магістр з туризму. [Освітні програми]

05-08-117М Коротун, С. І. та Громаченко, К. Ю. та Конарівська, О. Б. та Кушнір, Н. Б. (2021) Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-016S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни Ресторанна справа для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Туризм спеціальності 242 Туризм. [Силабус]

05-08- 017S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни Основи наукових досліджень для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Туризм спеціальності 242 Туризм. [Силабус]

05-08-019S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Анімаційна діяльність та масові заходи в туризмі» для здобувачів вищої освіти ступеня ««бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Туризм спеціальності 242 Туризм. [Силабус]

05-08-015S Громаченко, К. Ю. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою Туризм спеціальності 242 Туризм. [Силабус]

Громаченко, К. Ю. та Вознюк, Н. М. та Gromachenko, K. Y. та Voznіuk, N. M. (2020) ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ В БАСЕЙНІ РІЧКИ ТЕРЕСВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(89)). с. 3-15.

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-73 Громаченко, К. Ю. та Романів, А. С. (2020) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою професійною-програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа. Program of the discipline "Fundamentals of Scientific Researsch" specialty 241 "Hotel Restaurant Affairs". [Робочі програми]

05-08-64 Громаченко, К. Ю. (2020) Робоча програма виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "Туризм" спеціальності 242 "Туризм" Program of Prodactive (organizational) practice specialty 242 TOURISM. [Робочі програми]

05-08-101 Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2020) Методичні вказівки для проходження виробничої (організаційної) практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-93 Громаченко, К. Ю. та Кушнір, Н. Б. та Романів, А. С. (2020) Методичні вказівки до виконання практичних занять та самостійної роботи з курсу «Основи наукових досліджень» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійними програмами «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Громаченко, К. Ю. та Скорина, Т. М. (2019) Освітньо-професійна програма "Готельно-ресторанна справа" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 "Готельно-ресторанна справа" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з готельно-ресторанної справи. [Освітні програми]

Коротун, С. І. та Романів, А. С. та Громаченко, К. Ю. та Кушнірук, Ю. С. (2019) Освітньо-професійна програма "Туризм" першого рівня вищої освіти за спеціальністю 242 "Туризм" галузі знать 24 "Сфера обслуговування". Кваліфікація: бакалавр з туризму. [Освітні програми]

05-08-74 Коротун, С. І. та Кушнірук, Ю. С. та Романів, А. С. та Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної бакалаврської роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-63 Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-64 Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Анімаційна діяльність та масові заходи в туризмі» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-80 Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-81 Громаченко, К. Ю. (2019) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Готельна справа» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-41 Громаченко, К. Ю. (2018) Робоча програма навчальної дисципліни "Готельна справа" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 242 "Туризм" Program of the Discipline “Hotel business” Specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-39 Громаченко, К. Ю. (2018) Робоча програма навчальної дисципліни "Анімаційна діяльність в туризмі" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 242 "Туризм". Program of the Discipline “Animation in tourism” Specialty 242 "Tourism". [Робочі програми]

05-08-37 Громаченко, К. Ю. (2018) Робоча програма навчальної дисципліни "Ресторанна справа" для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 242 "Туризм". Program of the Discipline “Restaurant business” Specialty 242 "TOURISM". [Робочі програми]

Громаченко, К. Ю. та Gromachenko, K. Y. (2018) Анімаційна діяльність в туризмі (укр.) Animation activities in tourism (en.). [Опис дисципліни]

Громаченко, К. Ю. та Gromachenko, K. Y. (2018) Готельна справа (укр.) Hotel business (en.). [Опис дисципліни]

Громаченко, К. Ю. та Gromachenko, K. Y. (2018) Ресторанна справа (укр.) Restaurant business (en.). [Опис дисципліни]

05-08-32 Сіпайло, Л. Г. та Громаченко, К. Ю. та Sipailo, L. H. та Hromachenko, K. Y. (2017) Робоча програма навчальної дисципліни "Основи наукових досліджень". Program of the Discipline "Basics of the scientific research". [Робочі програми]

05-08-01 Громаченко, К. Ю. (2016) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ. Організація готельного господарства. [Робочі програми]

05-08-02 Громаченко, К. Ю. (2016) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ. Організація ресторанного господарства. [Робочі програми]

05-08-11 Ільїн, Л. В. та Громаченко, К. Ю. (2016) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Організація наукових досліджень галузь знань 1401 «Сфера обслуговування» напрям підготовки 6.140103 «Туризм». [Робочі програми]

05-08-03 Громаченко, К. Ю. (2016) РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ПП. 2.3. Організація туризму (анімаційної діяльності). [Робочі програми]

05-08-31 Громаченко, К. Ю. (2016) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів напряму підготовки 6.140103 "Туризм". [Методичне забезпечення]

Громаченко, К. Ю. та Hromachenko, K. Y. (2014) РОЗРОБКА КРИТЕРІЇВ ЯКОСТІ ПОВЕРХНЕВИХ ВОД ВІДПОВІДНО ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ЗАКОНОДАВСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(65)). с. 130-137.

Цей список був створений у Thu Dec 26 10:24:11 2024 UTC.