Елементи, в яких автор: "Корчик, Н. М."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 90.

Методичне забезпечення

05-08-144М Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-140М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-141М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки (теоретичні відомості до виконання практичних робіт) з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-147М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. та Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до проходження навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-145М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-146М Коротун, С. І. та Конарівська, О. Б. та Скорина, Т. М. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-118М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-119М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної, заочної та дистанційної форм навчання І та ІІ семестри. [Методичне забезпечення]

05-08-124М Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Беседюк, В. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-114М Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Скорина, Т. М. та Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки для проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-107М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2023) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-115М Корчик, Н. М. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-106М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2022) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанні справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанні справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-114М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2022) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-115М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-116М Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2022) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-103М Корчик, Н. М. (2021) Тестові завдання поточного контролю знань з навчальної дисципліни «Виробничі процеси та обладнання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. Частина І. [Методичне забезпечення]

05-06-104М Корчик, Н. М. (2021) Тестові завдання підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Виробничі процеси та обладнання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. Частина ІІ. [Методичне забезпечення]

05-06-98М Корчик, Н. М. (2021) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-74 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-96 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2019) Методичні вказівки до виконання практичної роботи на тему: «Електрохімічні процеси для розділення однорідних систем» з навчальної дисципліни «Виробничі процеси та обладнання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-83 Корчик, Н. М. (2018) ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ поточного та підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни „Хімія” для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-67 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2017) Методичні вказівки для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни "Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації" для студентів за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-27 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямами підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-21 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ практичних та контрольних робіт з навчальної дисципліни „Виробничі процеси і обладнання об'єктів автоматизації” для студентів за напрямом підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегрвані технології» денної та заочної форм навчання ЧАСТИНА 2. [Методичне забезпечення]

05-06-20 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних та контрольних робіт з навчальної дисципліни „Виробничі процеси і обладнання об'єктів автоматизації” для студентів за напрямом підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання ЧАСТИНА 1. [Методичне забезпечення]

05-06-22 Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ХІМІЯ» для студентів за напрямами підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-30 Боднарюк, Ф. М. та Буденкова, Н. М. та Корчик, Н. М. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ХІМІЯ» для студентів за напрямами підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-11 Буденкова, Н. М. та Корчик, Н. М. та Назарук, Г. І. та Мисіна, О. І. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямом підготовки 6.050301 «Гірництво» (професійне спрямування „Розробка родовищ та видобування корисних копалин”) денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-05 Буденкова, Н. М. та Корчик, Н. М. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни „Фізико-хімічна геотехнологія” для студентів за напрямом підготовки 6.050301 „Гірництво” денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-09 Манековська, І. Є. та Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямом підготовки 6.060101 „Будівництво” денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-10 Манековська, І. Є. та Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної та самостійної роботи з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямом підготовки 6.060101 „Будівництво” денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

077-130 Корчик, Н. М. та Назарук, Г. І. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни „Технологія виробництва органічних та неорганічних речовин” для студентів зі спеціальності 7.05020201 „Автоматизоване управління технологічними процесами” заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

077-131 Корчик, Н. М. та Назарук, Г. І. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для практичних занять з навчальної дисципліни „Технологія виробництва органічних та неорганічних речовин” для студентів з спеціальності 7.05020201 „Автоматизоване управління технологічними процесами” заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

077-132 Корчик, Н. М. та Бєлікова, С. В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни „Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації” для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.050202 „Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані системи”. [Методичне забезпечення]

Книга

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Пророк, О. А. (2020) Основні технологічні схеми базових неорганічних виробництв. НУВГП, Рівне. ISBN 978-966-327-462-1

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Мисіна, О. І. (2014) Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації. НУВГП, Рівне, Україна. ISBN 978-966-327-289-4

Монографія

Нестер, А. А. та Корчик, Н. М. та Баран, Б. А. (2008) Стічні води підприємств та їх очищення. НЕ ВИЗНАЧЕНО. ХНУ, Хмельницький.

Стаття

Буденкова, Н. М. та Корчик, Н. М. та Budenkova, N. M. та Korchyk, N. M. (2023) ВИЛУЧЕННЯ ОКРЕМИХ КОМПОНЕНТІВ ІЗ СУПУТНІХ ВОД НАФТОВИХ РОДОВИЩ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(101)). с. 68-78.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Пророк, О. А. (2023) ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ХІМІЧНОГО ОСАДЖЕННЯ ФЕРУМУ З РІДКИХ ВІДХОДІВ З МЕТОЮ ОТРИМАННЯ ОСАДІВ ЗАДАНОГО СКЛАДУ І ВЛАСТИВОСТЕЙ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(102)). с. 94-107.

Корчик, Н. М. та Беседюк, В. Ю. та Шугайло, В. А. (2022) ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(97)). с. 13-20.

Корчик, Н. М. та Конарівська, О. Б. та Korchyk, N. M. та Konarivska, O. B. (2022) ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА НАРОДІВ АФРИКАНСЬКОГО КОНТИНЕНТУ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(99)). с. 59-69.

Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. та Дзюба, О. М. (2022) РОЗРОБКА СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ВИРОБНИЦТВАХ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(100)). с. 65-78.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Беседюк, В. Ю. (2022) МОЛОЧНА СИРОВАТКА ЯК СИРОВИНА У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ ФІЗІОЛОГІЧНО-ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В СИСТЕМАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(100)). с. 79-90.

Конарівська, О. Б. та Корчик, Н. М. та Яковишина, М. С. (2022) МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ ПРИНЦИПІВ СТАЛОГО РОЗВИТКУ В ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(100)). с. 44-54.

Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. та Кирилюк, С. В. та Korchyk, N. M. та Budenkova, N. M. та Kyryliuk, S. V. (2017) ОКИСНО-ВІДНОВНІ ПРОЦЕСИ ТА ХІМІЧНЕ ОСАДЖЕННЯ В ТЕХНОЛОГІЯХ РЕГЕНЕРАЦІЇ ФЕРУМ (ІІ, ІІІ)-ХЛОРИДНИХ ТА СУЛЬФАТНИХ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ РОЗЧИНІВ ТРАВЛЕННЯ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(74)). с. 261-267.

Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. та Пророк, О. А. та Korchyk, N. M. та Budenkova, N. M. та Prorok, O. A. (2017) РОЗРОБКА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СХЕМИ УТИЛІЗАЦІЇ ДИНІТРОТОЛУЕНСУЛЬФОНАТНИХ ВІДХОДІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(78)). с. 45-54.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Пророк, О. А. та Yatskov, M. V. та Korchyk, N. M. та Prorok, O. A. (2017) ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ СУСПЕНЗІЙ ГАЛЬВАНІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ У ФОРМІ РЕАГЕНТНИХ ШЛАМІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(79)). с. 60-67.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Пророк, О. А. та Yatskov, M. V. та Korchyk, N. M. та Prorok, O. A. (2016) ВИЛУЧЕННЯ ЦИНКУ ІЗ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ МЕТАЛОВМІСНИХ ВІДХОДІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(73)). с. 93-101.

Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. та Korchyk, N. M. та Budenkova, N. M. (2016) АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ МЕТОДІВ ДЕМЕРКУРІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ РТУТЬВМІСНИХ ВИРОБІВ ТА СТОКІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(73)). с. 102-109.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Пророк, О. А. та Yatskov, M. V. та Korchyk, N. M. та Prorok, O. A. (2016) ВИЛУЧЕННЯ МІДІ ІЗ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ МЕТАЛОВМІСНИХ ВІДХОДІВ ІЗ ПОДАЛЬШИМ ЇЇ ВИКОРИСТАННЯМ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(75)). с. 222-229.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Беседюк, В. Ю. та Yatskov, М. V. та Korchyk, N. M. та Besedіuk, V. Y. (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(76)). с. 277-285.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Кирилюк, С. В. та Беседюк, В. Ю. та Yatskov, М. V. та Korchyk, N. M. та Kyrylіuk, S. V. та Besedіuk, V. Y. (2015) ДОСЛІДЖЕННЯ pH та Eh В ЕКОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ОТРИМАННЯ МОЛОЧНО-СИРОВАТКОВИХ БІЛКОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(72)). с. 223-234.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Кирилюк, С. В. та Пророк, О. А. та Yatskov, M. V. та Korchуk, N. M та Kyrylіuk, S. V. та Prorok, O. A. (2014) ДОБУВАННЯ ЛІТІЮ ІЗ ПРИРОДНИХ, ПРОМИСЛОВИХ ТА СТІЧНИХ ВОД. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(66)). с. 277-285.

Яцков, М. В. та Корчик, Н. М. та Кирилюк, С. В. та Yatskov, M. V. та Korchуk, N. M. та Kyrylіuk, S. V. (2014) КІНЕТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЙОННОГО ОБМІНУ В СИСТЕМІ “ЙОНІТ-РОЗЧИН” ПРИ ОЧИЩЕННІ СТІЧНИХ ВОД ГАЛЬВАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(66)). с. 293-300.

Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. та Korchуk, N. M. та Budenkova, N. M. (2014) ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИЛУЧЕННЯ ЙОДУ З ВИСОКОМІНЕРАЛІЗОВАНИХ ВОДНИХ СИСТЕМ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(66)). с. 301-312.

Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. (2012) ЗНЕФЛУОРЮВАННЯ ПИТНОЇ ВОДИ СОРБЦІЄЮ ПРИРОДНИМИ МІНЕРАЛАМИ В ЛОКАЛЬНИХ СИСТЕМАХ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(58)). с. 49-56.

Громаченко, С. Ю. та Корчик, Н. М. та Рокочинський, А. М. (2011) ОБҐРУНТУВАННЯ НОРМИ ВНЕСЕННЯ МЕЛІОРАНТУ-СОРБЕНТУ У КОМПЛЕКСІ ІНЖЕНЕРНО-МЕЛІОРАТИВНИХ ЗАХОДІВ ПРИ УТИЛІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(54)). с. 11-18.

Корчик, Н. М. та Бєлікова, С. В. та Швець, О. В. (2011) ЕЛЕКТРОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ПЕРЕРОБКИ ВІДПРАЦЬОВАНИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РОЗЧИНІВ ГАЛЬВАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(55)). с. 165-172.

Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. (2010) ПРОЦЕСИ ЕЛЕКТРОХІМІЧНОГО І ХІМІЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУК Сr6+ В КОНЦЕНТРОВАНИХ СТІЧНИХ ВОДАХ ГАЛЬВАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(52)). с. 230-235.

Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. та Середа, Р. Я. (2010) ВИЗНАЧЕННЯ ОСНОВНИХ КІНЕТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕЛЕКТРОХІМІЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУК Сr6+ до Сr3+ У КОНЦЕНТРОВАНИХ СТІЧНИХ ВОДАХ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(52)). с. 236-243.

Робочі програми

05-06-44 Корчик, Н. М. (2019) Робоча програма навчальної дисципліни „Виробничі процеси та обладнання” для студентів, які навчаються за спеціальністю 151 "Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології". Program of the Discipline Production processes and equipment specialty 151 "Automatization and computer-integrated technologies". [Робочі програми]

05-06-57 Корчик, Н. М. (2019) Робоча програма навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the Discipline "FOOD CHEMISTRY" specialty 241 «Hotel-restaurant business». [Робочі програми]

05-06-39 Корчик, Н. М. (2018) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів, які навчаються за спеціальністю 263 "Цивільна безпека". Program of the Discipline “Сhemistry” Specialty 263 "Civil security". [Робочі програми]

05-06-10 Корчик, Н. М. (2016) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». [Робочі програми]

05-06-08 Корчик, Н. М. (2016) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціалізація «Автоматизоване управління технологічними процесами». [Робочі програми]

05-06-09 Корчик, Н. М. (2016) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Робочі програми]

Силабус

05-06-55S Буденкова, Н. М. та Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика», спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія», галузь знань 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія». [Силабус]

05-08-119S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-121S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-071S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-061S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельноресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-050S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-06-42S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці», за спеціальністю 263 «Цивільна безпека». [Силабус]

05-06-02S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-06-24S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Виробничі процеси» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». [Силабус]

05-06-23S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Будівництво та цивільна інженерія», за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

05-06-30S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна права». [Силабус]

05-08-035S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-06-01S Корчик, Н. М. та Буденкова, Н. М. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика», за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». [Силабус]

Опис дисципліни

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2022) Хімія (укр.). Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2022) Хімія (укр.). Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2022) Харчова хімія (укр.). Food chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2022) Виробничі процеси (укр.). Production processes (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2021) Хімія (укр.) Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2021) Кулінарне мистецтво (укр.) Сulinary art (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchyk, N. M. (2019) Виробничі процеси та обладнання (укр.) Production processes and equipment (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchik, N. M. (2017) Хімія (укр.) Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchik, N. M. (2017) Хімія (укр.) Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. та Korchik, N. M. (2017) Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації (укр.). Production processes and equipment of automation objects (en.). [Опис дисципліни]

Цей список був створений у Fri Mar 29 08:31:53 2024 UTC.