Items where Author is "Корчик, Н. М."

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 90.

Методичне забезпечення

05-08-144М Корчик, Н. М. and Скорина, Т. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-140М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-141М Корчик, Н. М. (2024) Методичні вказівки (теоретичні відомості до виконання практичних робіт) з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-147М Конарівська, О. Б. and Корчик, Н. М. and Скорина, Т. М. and Яковишина, М. С. and Коротун, С. І. (2024) Методичні вказівки до проходження навчальної практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-145М Коротун, С. І. and Конарівська, О. Б. and Скорина, Т. М. and Корчик, Н. М. and Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-146М Коротун, С. І. and Конарівська, О. Б. and Скорина, Т. М. and Корчик, Н. М. and Яковишина, М. С. (2024) Методичні вказівки до проведення атестаційного екзамену для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-118М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-119М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2023) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної, заочної та дистанційної форм навчання І та ІІ семестри. [Методичне забезпечення]

05-08-124М Корчик, Н. М. and Скорина, Т. М. and Беседюк, В. Ю. (2023) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-114М Конарівська, О. Б. and Корчик, Н. М. and Скорина, Т. М. and Яковишина, М. С. (2023) Методичні вказівки для проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-107М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2023) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-08-115М Корчик, Н. М. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-106М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2022) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанні справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанні справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-114М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2022) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-115М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2022) Методичні вказівки до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-116М Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2022) Тестові завдання поточного і підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальності 263 «Цивільна безпека» денної, заочної та дистанційної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-103М Корчик, Н. М. (2021) Тестові завдання поточного контролю знань з навчальної дисципліни «Виробничі процеси та обладнання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. Частина І. [Методичне забезпечення]

05-06-104М Корчик, Н. М. (2021) Тестові завдання підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни «Виробничі процеси та обладнання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньо-професійною програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно- інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. Частина ІІ. [Методичне забезпечення]

05-06-98М Корчик, Н. М. (2021) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського рівня) за освітньопрофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-74 Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2020) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-96 Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2019) Методичні вказівки до виконання практичної роботи на тему: «Електрохімічні процеси для розділення однорідних систем» з навчальної дисципліни «Виробничі процеси та обладнання» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної форми навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-83 Корчик, Н. М. (2018) ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ поточного та підсумкового контролю знань з навчальної дисципліни „Хімія” для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-67 Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2017) Методичні вказівки для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни "Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації" для студентів за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-27 Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямами підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-21 Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ практичних та контрольних робіт з навчальної дисципліни „Виробничі процеси і обладнання об'єктів автоматизації” для студентів за напрямом підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегрвані технології» денної та заочної форм навчання ЧАСТИНА 2. [Методичне забезпечення]

05-06-20 Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних та контрольних робіт з навчальної дисципліни „Виробничі процеси і обладнання об'єктів автоматизації” для студентів за напрямом підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» денної та заочної форм навчання ЧАСТИНА 1. [Методичне забезпечення]

05-06-22 Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ХІМІЯ» для студентів за напрямами підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-30 Боднарюк, Ф. М. and Буденкова, Н. М. and Корчик, Н. М. (2014) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ХІМІЯ» для студентів за напрямами підготовки 6.050202 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-11 Буденкова, Н. М. and Корчик, Н. М. and Назарук, Г. І. and Мисіна, О. І. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямом підготовки 6.050301 «Гірництво» (професійне спрямування „Розробка родовищ та видобування корисних копалин”) денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-05 Буденкова, Н. М. and Корчик, Н. М. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни „Фізико-хімічна геотехнологія” для студентів за напрямом підготовки 6.050301 „Гірництво” денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-09 Манековська, І. Є. and Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямом підготовки 6.060101 „Будівництво” денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

05-06-10 Манековська, І. Є. and Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної та самостійної роботи з навчальної дисципліни „ХІМІЯ” для студентів за напрямом підготовки 6.060101 „Будівництво” денної та заочної форм навчання. [Методичне забезпечення]

077-130 Корчик, Н. М. and Назарук, Г. І. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни „Технологія виробництва органічних та неорганічних речовин” для студентів зі спеціальності 7.05020201 „Автоматизоване управління технологічними процесами” заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

077-131 Корчик, Н. М. and Назарук, Г. І. (2012) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ для практичних занять з навчальної дисципліни „Технологія виробництва органічних та неорганічних речовин” для студентів з спеціальності 7.05020201 „Автоматизоване управління технологічними процесами” заочної форми навчання. [Методичне забезпечення]

077-132 Корчик, Н. М. and Бєлікова, С. В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахункової роботи з навчальної дисципліни „Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації” для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.050202 „Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані системи”. [Методичне забезпечення]

Book

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Пророк, О. А. (2020) Основні технологічні схеми базових неорганічних виробництв. НУВГП, Рівне. ISBN 978-966-327-462-1

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Мисіна, О. І. (2014) Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації. НУВГП, Рівне, Україна. ISBN 978-966-327-289-4

Monograph

Нестер, А. А. and Корчик, Н. М. and Баран, Б. А. (2008) Стічні води підприємств та їх очищення. UNSPECIFIED. ХНУ, Хмельницький.

Article

Буденкова, Н. М. and Корчик, Н. М. and Budenkova, N. M. and Korchyk, N. M. (2023) ВИЛУЧЕННЯ ОКРЕМИХ КОМПОНЕНТІВ ІЗ СУПУТНІХ ВОД НАФТОВИХ РОДОВИЩ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(101)). pp. 68-78.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Пророк, О. А. (2023) ДОСЛІДЖЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ХІМІЧНОГО ОСАДЖЕННЯ ФЕРУМУ З РІДКИХ ВІДХОДІВ З МЕТОЮ ОТРИМАННЯ ОСАДІВ ЗАДАНОГО СКЛАДУ І ВЛАСТИВОСТЕЙ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(102)). pp. 94-107.

Корчик, Н. М. and Беседюк, В. Ю. and Шугайло, В. А. (2022) ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(97)). pp. 13-20.

Корчик, Н. М. and Конарівська, О. Б. and Korchyk, N. M. and Konarivska, O. B. (2022) ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА НАРОДІВ АФРИКАНСЬКОГО КОНТИНЕНТУ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(99)). pp. 59-69.

Корчик, Н. М. and Яковишина, М. С. and Дзюба, О. М. (2022) РОЗРОБКА СИСТЕМИ КОНТРОЛЮ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ВИРОБНИЦТВАХ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(100)). pp. 65-78.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Беседюк, В. Ю. (2022) МОЛОЧНА СИРОВАТКА ЯК СИРОВИНА У ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКЦІЇ ФІЗІОЛОГІЧНО-ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В СИСТЕМАХ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(100)). pp. 79-90.

Конарівська, О. Б. and Корчик, Н. М. and Яковишина, М. С. (2022) МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ ПРИНЦИПІВ СТАЛОГО РОЗВИТКУ В ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(100)). pp. 44-54.

Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. and Кирилюк, С. В. and Korchyk, N. M. and Budenkova, N. M. and Kyryliuk, S. V. (2017) ОКИСНО-ВІДНОВНІ ПРОЦЕСИ ТА ХІМІЧНЕ ОСАДЖЕННЯ В ТЕХНОЛОГІЯХ РЕГЕНЕРАЦІЇ ФЕРУМ (ІІ, ІІІ)-ХЛОРИДНИХ ТА СУЛЬФАТНИХ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ РОЗЧИНІВ ТРАВЛЕННЯ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(74)). pp. 261-267.

Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. and Пророк, О. А. and Korchyk, N. M. and Budenkova, N. M. and Prorok, O. A. (2017) РОЗРОБКА ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ СХЕМИ УТИЛІЗАЦІЇ ДИНІТРОТОЛУЕНСУЛЬФОНАТНИХ ВІДХОДІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(78)). pp. 45-54.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Пророк, О. А. and Yatskov, M. V. and Korchyk, N. M. and Prorok, O. A. (2017) ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ СУСПЕНЗІЙ ГАЛЬВАНІЧНИХ ВИРОБНИЦТВ У ФОРМІ РЕАГЕНТНИХ ШЛАМІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(79)). pp. 60-67.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Пророк, О. А. and Yatskov, M. V. and Korchyk, N. M. and Prorok, O. A. (2016) ВИЛУЧЕННЯ ЦИНКУ ІЗ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ МЕТАЛОВМІСНИХ ВІДХОДІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(73)). pp. 93-101.

Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. and Korchyk, N. M. and Budenkova, N. M. (2016) АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ МЕТОДІВ ДЕМЕРКУРІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ РТУТЬВМІСНИХ ВИРОБІВ ТА СТОКІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (1(73)). pp. 102-109.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Пророк, О. А. and Yatskov, M. V. and Korchyk, N. M. and Prorok, O. A. (2016) ВИЛУЧЕННЯ МІДІ ІЗ ВИСОКОКОНЦЕНТРОВАНИХ МЕТАЛОВМІСНИХ ВІДХОДІВ ІЗ ПОДАЛЬШИМ ЇЇ ВИКОРИСТАННЯМ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(75)). pp. 222-229.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Беседюк, В. Ю. and Yatskov, М. V. and Korchyk, N. M. and Besedіuk, V. Y. (2016) ДОСЛІДЖЕННЯ рН, Eh І БУФЕРНОЇ ЄМНОСТІ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ ДИТЯЧИХ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(76)). pp. 277-285.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Кирилюк, С. В. and Беседюк, В. Ю. and Yatskov, М. V. and Korchyk, N. M. and Kyrylіuk, S. V. and Besedіuk, V. Y. (2015) ДОСЛІДЖЕННЯ pH та Eh В ЕКОЛОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ОТРИМАННЯ МОЛОЧНО-СИРОВАТКОВИХ БІЛКОВИХ КОНЦЕНТРАТІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(72)). pp. 223-234.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Кирилюк, С. В. and Пророк, О. А. and Yatskov, M. V. and Korchуk, N. M and Kyrylіuk, S. V. and Prorok, O. A. (2014) ДОБУВАННЯ ЛІТІЮ ІЗ ПРИРОДНИХ, ПРОМИСЛОВИХ ТА СТІЧНИХ ВОД. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(66)). pp. 277-285.

Яцков, М. В. and Корчик, Н. М. and Кирилюк, С. В. and Yatskov, M. V. and Korchуk, N. M. and Kyrylіuk, S. V. (2014) КІНЕТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЙОННОГО ОБМІНУ В СИСТЕМІ “ЙОНІТ-РОЗЧИН” ПРИ ОЧИЩЕННІ СТІЧНИХ ВОД ГАЛЬВАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(66)). pp. 293-300.

Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. and Korchуk, N. M. and Budenkova, N. M. (2014) ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИЛУЧЕННЯ ЙОДУ З ВИСОКОМІНЕРАЛІЗОВАНИХ ВОДНИХ СИСТЕМ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(66)). pp. 301-312.

Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. (2012) ЗНЕФЛУОРЮВАННЯ ПИТНОЇ ВОДИ СОРБЦІЄЮ ПРИРОДНИМИ МІНЕРАЛАМИ В ЛОКАЛЬНИХ СИСТЕМАХ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(58)). pp. 49-56.

Громаченко, С. Ю. and Корчик, Н. М. and Рокочинський, А. М. (2011) ОБҐРУНТУВАННЯ НОРМИ ВНЕСЕННЯ МЕЛІОРАНТУ-СОРБЕНТУ У КОМПЛЕКСІ ІНЖЕНЕРНО-МЕЛІОРАТИВНИХ ЗАХОДІВ ПРИ УТИЛІЗАЦІЇ ВІДХОДІВ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (2(54)). pp. 11-18.

Корчик, Н. М. and Бєлікова, С. В. and Швець, О. В. (2011) ЕЛЕКТРОХІМІЧНІ ПРОЦЕСИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ПЕРЕРОБКИ ВІДПРАЦЬОВАНИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РОЗЧИНІВ ГАЛЬВАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (3(55)). pp. 165-172.

Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. (2010) ПРОЦЕСИ ЕЛЕКТРОХІМІЧНОГО І ХІМІЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУК Сr6+ В КОНЦЕНТРОВАНИХ СТІЧНИХ ВОДАХ ГАЛЬВАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(52)). pp. 230-235.

Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. and Середа, Р. Я. (2010) ВИЗНАЧЕННЯ ОСНОВНИХ КІНЕТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ЕЛЕКТРОХІМІЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ СПОЛУК Сr6+ до Сr3+ У КОНЦЕНТРОВАНИХ СТІЧНИХ ВОДАХ. Вісник Національного університету водного господарства та природокористування (4(52)). pp. 236-243.

Робочі програми

05-06-44 Корчик, Н. М. (2019) Робоча програма навчальної дисципліни „Виробничі процеси та обладнання” для студентів, які навчаються за спеціальністю 151 "Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології". Program of the Discipline Production processes and equipment specialty 151 "Automatization and computer-integrated technologies". [Робочі програми]

05-06-57 Корчик, Н. М. (2019) Робоча програма навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". Program of the Discipline "FOOD CHEMISTRY" specialty 241 «Hotel-restaurant business». [Робочі програми]

05-06-39 Корчик, Н. М. (2018) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів, які навчаються за спеціальністю 263 "Цивільна безпека". Program of the Discipline “Сhemistry” Specialty 263 "Civil security". [Робочі програми]

05-06-10 Корчик, Н. М. (2016) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». [Робочі програми]

05-06-08 Корчик, Н. М. (2016) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» спеціалізація «Автоматизоване управління технологічними процесами». [Робочі програми]

05-06-09 Корчик, Н. М. (2016) Робоча програма навчальної дисципліни „Хімія” для студентів за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Робочі програми]

Силабус

05-06-55S Буденкова, Н. М. and Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика», спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія», галузь знань 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія». [Силабус]

05-08-119S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-121S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-071S Корчик, Н. М. (2023) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельно-ресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-061S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою "Готельноресторанна справа" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа". [Силабус]

05-08-050S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Контроль якості харчової продукції» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-06-42S Корчик, Н. М. (2022) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці», за спеціальністю 263 «Цивільна безпека». [Силабус]

05-06-02S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Кулінарне мистецтво» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-06-24S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Виробничі процеси» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». [Силабус]

05-06-23S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Будівництво та цивільна інженерія», за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія». [Силабус]

05-06-30S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна права». [Силабус]

05-08-035S Корчик, Н. М. (2021) Силабус навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». [Силабус]

05-06-01S Корчик, Н. М. and Буденкова, Н. М. (2020) Силабус навчальної дисципліни «Хімія» для здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Біотехнології, біоробототехніка та біоенергетика», за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія». [Силабус]

Опис дисципліни

Корчик, Н. М. and Korchyk, N. M. (2022) Хімія (укр.). Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchyk, N. M. (2022) Хімія (укр.). Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchyk, N. M. (2022) Харчова хімія (укр.). Food chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchyk, N. M. (2022) Виробничі процеси (укр.). Production processes (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchyk, N. M. (2021) Хімія (укр.) Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchyk, N. M. (2021) Кулінарне мистецтво (укр.) Сulinary art (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchyk, N. M. (2019) Виробничі процеси та обладнання (укр.) Production processes and equipment (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchik, N. M. (2017) Хімія (укр.) Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchik, N. M. (2017) Хімія (укр.) Chemistry (en.). [Опис дисципліни]

Корчик, Н. М. and Korchik, N. M. (2017) Виробничі процеси та обладнання об’єктів автоматизації (укр.). Production processes and equipment of automation objects (en.). [Опис дисципліни]

This list was generated on Wed Feb 21 09:57:44 2024 UTC.